El Voluntariat Verd arriba a l’Espai Natural del Delta de Llobregat

Imprimeix

Aquest dissabte 1 de desembre se celebrarà una jornada de neteja de l’entorn de tots els residus per al seu reciclatge posterior organitzada per Cicloplast

Aquest dissabte 1 de desembre Cicloplast celebrarà una nova jornada del Voluntariat Verd al Delta del Llobregat. Els voluntaris començaran el dia amb una ruta per l'Espai Natural del Delta i netejaran l'entorn de tots els residus que trobin al seu pas. Després separaran aquests residus per al seu posterior reciclatge. La jornada finalitzarà amb diversos tallers ambientals per a nens i adults. Aquesta activitat s'emmarca en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que a Catalunya ha promogut l'Agència de Residus de Catalunya.

2018 09 16 recollida plastics mongofre 115

La convocatòria és a les deu del matí al pàrquing de Cal Tet (Camí Reial de València del Prat de Llobregat)

El Voluntariat Verd és una iniciativa de l'entitat sense ànim de lucre Cicloplast; compta amb la participació de les empreses Total, Ercros i Versalis, i amb la col·laboració del Consorci per a la Protecció i Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, l'entitat Paisatge Net, la Generalitat de Catalunya, l'Agència de Residus de Catalunya i el Centre Espanyol de Plàstics. El Voluntariat Verd de Cicloplast arriba amb aquesta a la seva sisena edició i ja hi han participat més de 700 persones.

Redacció / Fotos: Arxiu