Cinc municipis reben el reconeixement Flors d’Honor 2018

Imprimeix

Van ser distingits els municipis de Molins de Rei, Abrera, Sant Feliu de Llobregat, Martortell i Sant Just Desvern

Els reconeixements anuals del moviment Viles Florides es van lliurar en el transcurs de la gala Flors d’Honor, celebrada al Castell de Vila-seca amb la presència de més de 300 persones. Aquest reconeixement està promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), i reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. També es van premiar aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, han estat un exemple a seguir.

vila florida 800 redim enc w518 h388

La consellera d’Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, va presidir l’acte i va comptar amb la presència de l’alcaldessa en funcions del municipi, Manuela Moya, i del president de la CHOC, entitat impulsora de Viles Florides, Sito Vilarrubla. A més, es van aplegar les màximes autoritats dels 130 municipis -entre els quals del Baix Llobregat- participants en aquesta setena edició de Viles Florides.

esparreguera viles

Abrera

martorell 6 vilesflorides

Martorell

margarides 1 santjust

Sant Just Desvern

racons molins derei

Molins de Rei

3 2 santfeliu

Sant Feliu de Llobregat

Davant l’augment del nombre de municipis que s’han sumat a Viles Florides -en l’edició anterior n’hi havia 113-, el president de la CHOC, Sito Vilarrubla, va celebrar “l’aposta creixent per posar en valor la qualitat dels espais verds, la conscienciació social vers les polítiques sostenibles i el desenvolupament d’economies socials a través de l’atractiu de la natura i els parcs i jardins.”

FLORS D’HONOR

 

Dues flors d’honor

Molins de Rei

 

Tres flors d’honor

Abrera

Sant Feliu de Llobregat

Martorell

Sant Just Desvern

 

Redacció / Fotos: Viles Florides-Aj. Abrera