Castelldefels regularà la llum d’un barri de platja segons les necessitats

Imprimeix
L'Ajuntament de Castelldefels ha acabat les obres de renovació i millora de l'enllumenat públic del barri de Lluminetes, que permetran regular la llum dels fanals en funció de les necessitats, segons han informat aquest dimarts fonts municipals.

Els dos centres de comandament instal·lats al barri de Lluminetes estan telegestionats punt a punt, de manera que és possible fer una regulació i desconnexió de cada punt de llum de forma selectiva.

Amb aquest sistema es programa un patró d'estalvi per a reduir el flux lumínic i potència absorbida per la instal·lació durant els horaris de menys ús de la via.

D'acord amb les necessitats del barri, i en concret a la zona de més afluència nocturna els caps de setmana, es podran programar patrons de nivell lumínic segons les necessitats específiques.

Així, per exemple, segons han explicat des de l’Ajuntament, es poden mantenir uns nivells lumínics més elevats els caps de setmana fins a les 5.00 hores, i reduïr la potència de tots els punts de llum a excepció dels situats als passos de vianants.

Després de la remodelació, el barri de Lluminetes, ubicat a la zona de la platja, compta amb un total de 208 fanals (54 més que fins ara) i dos centres de comandament.

Redacció | Foto: Ajuntament de Castelldefels