Cervelló acollirà el primer Festival de Cinema Natura

El certamen se celebrarà de l’1 al 3 de juny en el Centre Cívic l’Ateneu

Aquest cap de setmana s’ha donat a conèixer l’espot de la primera edició del Festival de Cinema Natura de Cervelló que se celebrarà de l’1 al 3 de juny en el Centre Cívic l’Ateneu. L’objectiu dels organitzadors és donar valor a la natura que ens envolta i als esforços per la recuperació del patrimoni.

Captura de pantalla 2018 05 21 a las 17.50.18

El festival acollirà gèneres ben diversos però amb un denominador comú: el respecte per la natura. L’entrada al festival serà lliure i gratuïta. Els espectadors que assisteixin a la mostra de curtmetratges podran votar el seu curt preferit i així formar part del festival atorgant el premi del públic. El jurat estarà format per professionals del sector per tal que seleccionin el millor curtmetratge del festival. L’anunci té com a escenari diversos espais emblemàtics de la natura que envolta el municipi baixllobregatí. Podeu veure el vídeo al següent enllaç:

https://vimeo.com/268569916?ref=fb-share

Redacció / Fotos: Vimeo

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix