L'ACA presenta el projecte que millora el sanejament del Baix Llobregat

Imprimeix

Es pot consultar els detalls de l’actuació, que recollirà les aigües residuals de Ca n’Amat (termes municipals d’Abrera i Sant Esteve Sesrovires) per transportar-les fins a la depuradora de Martorell

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública el projecte per millorar el sanejament dels municipis d’Abrera i Sant Esteve Sesrovires, mitjançant la construcció d’uns col·lectors i una estació de bombament que reculli les aigües residuals d’aquests dos municipis i les transporti fins al sistema de sanejament de la depuradora de Martorell. Durant els propers 30 dies el projecte es podrà consultar a les oficines de l’ACA, als Ajuntaments d’Abrera i Sant Esteve Sesrovires i també per via telemàtica. 

sanejament ses a 2

Torrent de Can Noguera

Aquesta actuació, que està inclosa en la planificació hidrològica catalana vigent (2016-21) i amb un pressupost superior als 1,3 milions d’euros, contempla les necessitats de sanejament actuals i futures del nucli de Ca n’Amat i preveu les diferents oscil·lacions del terreny. Un cop l’actuació es dugui a terme, s’evitaran als abocaments d’aigües residuals a la llera, millorant mediambientalment el torrent de Can Noguera (conca del riu Llobregat).

Redacció / Fotos: Generalitat