Cacera a Viladecans per a espantar els senglars

Imprimeix
Uns 30 animals que baixen de la muntanya per alimentar-se provoquen queixes de veïns d'Albarrosa i Mas Ratés

L'Ajuntament de Viladecans ha trobat una fòrmula per espantar els senglars, una trentena aproximadament, que baixen a la recerca d'aliments des de la muntanya de Sant Ramon cap a nuclis urbans, com Albarrosa i Mas Ratés, dos barris molt propers a les zones boscoses.

El consistori ha organitzat una batuda de senglars, que es realitzarà aquest dissabte al matí, segons han explicat a LAPREMSADELBAIX fonts municipals aquest dijous.

Un grup de caçadors integrat per particulars de Viladecans i Sant Climent de Llobregat i també per membres de diferents col·lectius de les administracions públiques (Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Policia Local, agents rurals de la Gneralitat) dispararà els animals salvatges amb la intenció de matar algun exemplar per tal que "la resta agafi por i, d'aquesta manera, s'allunyin i deixin de moure's llirement pels nuclis poblacionals", han afegit les mateixes fonts.

Suspesa l'estrena de l'Anell Verd de Sant Boi

La batuda contra els senglars ha obligat a l'Ajuntament de la veïna localitat de Sant Boi de Llobregat a suspendre l'acte d'inauguració de l'Anell Verd, un camí natural de 20 quilòmetres per a vianants i ciclistes entre el riu i la zona forestal que es va començar a construir fa més d'un any.

Redacció | Foto: Héctor Marín (Arxiu)