L'Agent Tutor d’Esplugues tindrà la seva app de seguretat

L’objectiu és arribar per totes les vies possibles a la comunitat educativa del municipi

L'Agent Tutor, la figura pionera de la Policia Local d'Esplugues que treballa en la prevenció d'hàbits de risc, vol arribar per totes les vies possibles a la comunitat educativa d'Esplugues. Així, a més d'accedir-hi per mail o per whatsapp, des d'aquest curs també es pot fer a través de l'app Seguretat Ciutadana Esplugues per a Android i Apple. L'aplicació ha incorporat una secció des de la qual es pot trucar a l'agent, enviar emergències (només per part de les persones prèviament registrades) i enviar incidències amb opció d'afegir imatge. Poden contactar amb ell, principalment, estudiants, pares i mares i docents.

image tutor

Des del 2008

El servei funciona des de 2008 i està personalitzat en Manel Muñoz, policia, criminòleg i mediador de formació. El curs 2016-2017, l'Agent Tutor va efectuar 102 intervencions amb un total de 220 alumnes entrevistats, així com diverses xerrades a les quals van assistir 810 alumnes.

Tots els centres educatius i de joves d'Esplugues tenen a l'abast el servei. Els centres en què es va intervenir l'any passat van ser les escoles Gras Soler, Can Vidalet, Joan Maragall, Isidre Martí, Isabel de Villena, Natzaret, Utmar i Garbí, els instituts La Mallola, Severo Ochoa i Joanot Martorell i els centres de formació Isoveri i Eugeni d'Ors.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix