L’Ajuntament de Pallejà fa una aposta per un comerç més sostenible

Imprimeix

El consistori posa a la seva disposició la possibilitat d’obtenir un informe individualitzat amb propostes concretes sobre estalvi energètic

En el marc del Pla d’Acció per l’Energia Sostenible, i davant la necessitat actual de procurar l’aprofitament més eficaç dels recursos energètics, l’Ajuntament de Pallejà ofereix un programa específic per als establiments comercials que pretén millorar l’eficiència i l’estalvi energètic i contribuir, al mateix temps, a fer un comerç més competitiu i sostenible. Els comerços del municipi poden sol·licitar un informe individualitzat que inclourà propostes concretes per a estalviar energia en els seus establiments. Les places són limitades i l’admissió al programa es farà per ordre de sol·licitud.

Els propietaris interessats en accedir a aquest programa poden obtenir més informació a La Molinada (av. Prat de la Riba, 27), enviant un correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 936 631 540.

Redacció / Foto: Arxiu