Sant Boi, nou coordinador de la Red Española de Ciudades por el Clima

L’Ajuntament desenvolupa accions pioneres en matèria d'eficiència energètica i la lluita contra el canvi climàtic

La setmana passada es van constituir a Madrid els grups de treball de la Red Española de Ciudades por el Clima. L'objectiu dels grups de treball és compartir experiències i bones pràctiques de gestió pública envers el canvi climàtic i generar oportunitats conjuntes de finançament d'actuacions amb fons estatals i europeus duna forma molt més intensiva.

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va ser seleccionat com a coordinador del grup de rehabilitació i eficiència energètica per l'àmplia experiència i les actuacions endegades aquests darrers anys en aquest camp i la lluita contra el canvi climàtic. A banda del municipi baixllobregatí aquest grup està compost per quinze municipis: Arnedo, Cabra, Córdoba, Gavà, Las Palmas, Logroño, Madrid, Montilla, Murcia, Palma, Puente Genil, San Sebastián de los Reyes, Sant Joan d'Alacant, Toledo i Vícar. També en formen part les diputacions de Huelva i Badajoz i el Consell Insular de Menorca.

La ciutat, referent

Algunes de les accions ja executades per l'Ajuntament de Sant Boi, com la compra agregada d'electricitat 100% renovable per als serveis municipals, la instal·lació d'un sistema de monitorització de consums energètics o la millora de l'enllumentat públic amb tecnologia LED, van ser de gran interès per a d'altres municipis, els quals van manifestar la seva voluntat d'implantar-les en els propers mesos.

Redacció / Foto Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix