Pallejà acull la Taula territorial per la millora de la qualitat de l’aire

Els deu municipis participants acorden demanar a la Diputació de Barcelona un Pla d’actuacions

El Castell de Pallejà va acollir la reunió de la Taula territorial per a la millora de la qualitat de l’aire del Baix Llobregat, amb l’assistència d’alcaldes, regidors i tècnics de deu municipis que tenen una problemàtica similar pel que fa a la qualitat de l’aire, i que busquen dur a terme accions conjuntes que permetin assolir resultats efectius. Els municipis que formen part d’aquesta Taula són: Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Cervelló, La Palma i Pallejà.

En la reunió es va acordar sol·licitar a la Diputació de Barcelona l’elaboració d’un Pla supramunicipal de millora de la qualitat de l’aire, el qual haurà d’incloure un inventari d’emissions atmosfèriques i tot un seguit d’accions que han de permetre millorar la qualitat de l’aire de la zona. Per altra banda, també s’està treballant per poder iniciar un estudi epidemiològic que relacioni qualitat de l’aire i salut en l’àmbit dels deu municipis.

També van assistir a la trobada la Directora de Serveis Ambientals de l’AMB, Isabel Doñate, i el Director de l’Àrea de Planificació Estratègica, Francesc Magrinyà, així com el Conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Jesús Blanco. Els assistents es van emplaçar a la propera reunió, que tindrà lloc al mes de juny al municipi de La Palma.

Redacció / Foto: Aj. Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix