L'Ajuntament de Sant Boi gastarà 3 milions d’euros en neteja el 2017

El consistori ha invertit en nous equips de neteja viària i recentment ha adquirit maquinària per valor de 820.000 €

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha adquirit nova maquinària de neteja viària per valor de 820.000 euros. De moment han entrat en servei una escombradora netejadora amb perxes (utilitza aigua a pressió) i dues escombradores d'aspiració.

Altres incorporacions previstes per a aquest any són un equip de neteja de pintades i taques, un equip de neteja del clavegueram i dues furgonetes elèctriques (una per a neteja de papereres i taques de sòl amb aigua a pressió i una altra per al transport d'eines).

Inversió del 2017

El consistori municipal baixllobregatí vol donar prioritat a la qualitat de la neteja viària i l'espai públic. Per això, el pressupost municipal destinat a neteja viària per 2017 ascendeix a 3 milions d'euros. El pressupost ordinari ha incrementat en 250.000 euros les partides dedicades a neteja, manteniment de zones verdes i supervisió de l'espai públic. A més, el pressupost d'inversió d'enguany reserva 1,4 milions d'euros a millores de l'espai públic (500.000 euros gestionats a través del pressupost participatiu), inclòs un pla per a la renovació de les voreres.

Estudi sobre la qualitat

Part de l'increment pressupostari es destinarà a la realització d'un diagnòstic sobre la qualitat de la neteja viària. L'estudi el duran a terme dues empreses que utilitzaran indicadors diferents per avaluar les dues zones en les que s'ha repartit al municipi. Una altra de les millores serà la neteja sistemàtica dels parterres i jardineres que portarà a terme una empresa contractada per a aquesta finalitat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix