Nova activitat de la Jugateca Ambiental a Sant Vicenç dels Horts

Els més petits experimentaran amb l'energia eòlica i solar fotovoltaica amb el taller ‘Construïm un molinet de vent’ al parc del Pi Gros.

Continua el cicle de la Jugateca Ambiental al parc del Pi Gros de Sant Vicenç dels Horts aquest diumenge 25 de setembre amb l’activitat ‘Construïm un molinet de vent’ (11.30 a 13.30 hores). Una activitat on els més petits experimentaran amb l'energia eòlica i solar fotovoltaica per tal de familiaritzar-se amb el món de les energies renovables. L'educador els explicarà quines són les conseqüències de l'ús de l'energia no renovable i quins són els avantatges de les renovables. A banda, se'ls explicarà el funcionament bàsic d'aquestes dues energies amb una maqueta d'un petit aerogenerador i una motxilla solar.

La temporada de tardor de la Jugateca Ambiental a Sant Vicenç dels Horts es va iniciar el passat diumenge 18, amb el taller ‘Fem sabó casolà’. La Jugateca és un espai on infants i adults podran gaudir d’una estona de joc tot endinsant-se en els valors de la sostenibilitat i de coneixement de l’entorn natural vicentí. Es tracta d’una iniciativa organitzada entre el Centre Infantil i Juvenil el Quijote, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament i que compta amb un espai de joc, tallers dinamitzats per educadors i itineraris guiats pel parc.

Redacció / Foto: Aj. Sant Vicenç dels Horts

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix