Sant Feliu de Llobregat torna a ser distingit amb tres Flors d'Honor

Imprimeix

El moviment Viles Florides va celebrar a Olot la gala anual Flors d’Honor 2016.

El passat divendres es va celebrar a Olot la gala anual Flors d'Honor 2016, en què un any més Sant Feliu de Llobregat va tornar a ser distingit com a Vila Florida. Amb aquest resultat Sant Feliu revalida la distinció aconseguida en l'edició presentada l'any passat, en què per primer cop va rebre les tres flors d'honor. Sant Feliu és l’única ciutat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona que té aquesta distinció.

En l'acte, presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, i al que va assistir en representació de l'Ajuntament el regidor de Cultura Manel Martínez i la presidenta de l'Associació Amics de les Roses, Pilar López, es va atorgar a la nostra ciutat tres flors d'honor.

El certamen

Aquests són els guardons amb què el moviment Viles Florides reconeix la feina dels municipis en l'àmbit del verd urbà i de la transformació de l'espai públic amb l'enjardinament dels espais verds. El jurat, format per especialistes i professionals del sector, ha valorat aspectes com que el 90% del municipi tingui un reg controlat amb telegestió, o que hi hagi un total de 450 metres quadrats amb flor de temporada, renovats tres cops a l'any.

Aquest 2016 Viles Florides ha valorat un total de 86 municipis, dels quals cinc han estat reconeguts amb quatre Flors d'Honor, 31 amb tres, 44 han rebut dues d'aquestes distincions i 6 han aconseguit un guardó. La Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), com a organitzadors de la iniciativa Viles Florides, ha valorat molt positivament el progressiu augment de participació, que ha passat dels 66 de l'edició de 2015 als 86 actuals.

Redacció / Fotos: Viles Florides