Millores en els parcs de Sant Joan Despí per millorar la biodiversitat

L’objectiu és potenciar encara més el seu caràcter educatiu a l’entorn del medi natural.

Aquest estiu, s'han realitzat actuacions als parcs metropolitans de Sant Joan Despí per tal de continuar millorant la seva biodiversitat alhora que seguir potenciant el seu caràcter educatiu a l'entorn del medi natural. Al llac sud del parc de Torreblanca s'ha instal·lat un sistema d'illes flotants i al parc de la Fontsanta s'ha habilitat una Aula d'Educació Ambiental.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha instal·lat un sistema d'illes flotants al llac situat a la zona sud del Parc de Torreblanca. La funció d'aquestes illes és millorar la qualitat de l'aigua (reduint o eliminant la utilització de productes químics per la seva depuració), disposar de zones de reservori per a la fauna i contribuir a la millora paisatgística.

Aula d’Educació Ambiental

D'altra banda, a l'altre gran parc de Sant Joan Despí, el Parc de la Fontsanta, l'AMB ha instal·lat una Aula d'Educació Ambiental que permetrà vertebrar les activitats de caràcter educatiu i lúdic que es realitzen al parc, acollir la Jugatecambiental, i disposar d'un espai ampli per realitzar activitats en un espai interior. Aquesta aula també disposa de lavabos i d'un espai de magatzem.

El parc també disposa d'un altre recurs educatiu com ho és el Jardí de les Papallones, on es desenvolupen activitats de seguiment de la biodiversitat.

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix