La VIII passejada urbana en bicicleta, passa per Esplugues

Imprimeix

Aquesta passejada, coincidint amb la semana de la mobilitat sostenible, “ va ser la vuitena edició d'una passejada, totalment consolidada a la comarca del Baix Llobregat, i que va sorgir com a idea des dels ajuntaments de Cornellà i Esplugues” tal com precisa Giner. Actualment, són set els municipis que participen, amb la perspectiva d'ampliar-lo a més poblacions en propers anys.

Finalment, Giner afegeix que “amb aquesta passejada es vol reivindicar la bicicleta com a  mitjà de transport sostenible, alternatiu al cotxe, per moure'ns entre les poblacions del nostre entorn. Per aquest motiu, està inclosa a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que a Esplugues també compta amb caminades a peu i el foment del transport públic".

Alguns municipis, com Cornellà o Sant Joan Despí, ja compten amb bicibox i estan ampliant els quilòmetres de carril bici, en una planificació per construir una xarxa accessible a aquest mitjà de transport entre els municipis de la comarca i Barcelona.

Ramon Cervera Maurel   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.