L’ACA impulsarà el projecte de sanejament de quatre nuclis de Cervelló

Imprimeix

L'Agència Catalana de l’Aigua avaluarà i pagarà el projecte constructiu de sanejament dels nuclis de Can Paulet, Can Rafael, Can Vidal i les Rovires i donarà servei a una població d’uns 1.500 habitants.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) han signat un conveni per al finançament i redacció del projecte constructiu del sistema de sanejament dels següents nuclis del municipi de Cervelló: Can Paulet, Can Rafael, Can Vidal i les Rovires. Mitjançant aquest acord, l’ACA estableix igualment l’avaluació del projecte constructiu un cop finalitzat per tal de garantir-ne l’adequació a la planificació vigent. L’AMB és l'administració redactora del projecte que compta amb un pressupost de 50.000,00 euros i es preveu que tingui una durada de dos anys.

Prop de 500 depuradores

El Programa de Sanejament d'Aigües Residuals Urbanes (PSARU) inclou les actuacions necessàries per a la millora dels sistemes existents, així com la posada en marxa dels nous per garantir el manteniment o millora de l'estat ecològic de les nostres aigües superficials, subterrànies i marines. A data d'avui les quasi 497 depuradores existents a Catalunya garanteixen el sanejament del 97% de la població catalana.

Redacció / Foto: Generalitat