Torrelles de Llobregat debatrà sobre la gestió forestal a la comarca

L’alcalde Ferran Puig serà l’encarregat de la presentació del col·loqui el proper dimecres 1 de juny.

Diverses entitats i organitzacions del Baix Llobregat estan organitzant una sèrie de debats sobre diversos aspectes del Baix Llobregat. Torrelles és el municipi escollit per celebrar-hi, aquest dimecres 1 de juny, a les 19 hores, la conferència col·loqui que porta per títol “És possible la gestió forestal al Baix Llobregat?”.

L’acte comptarà amb la presentació de l’alcalde de Torrelles de Llobregat, Ferran Puig, i la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez, que donaran pas a la conferència de Francesc Cano, enginyer tècnic agrícola. El públic podrà intervenir en el torn final, per expressar els seus dubtes al conferenciant o donar a conèixer la seva opinió. La conferència tindrà lloc a les 19h de la tarda, a la sala d’actes del consistori, a la plaça de l’Ajuntament, número 1. 

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix