Montau II acollirà el Dia dels arbres, els àrids i la biodiversitat

Imprimeix

Alumnes de sisè de Primària de l’escola Sant Cristòfor de Begues seran els encarregats de fer una platada d’arbres a la pedrera.

Aquest dimecres 6 d’abril se celebrarà a la pedrera Montau II de Begues el Dia dels arbres, els àrids i la biodiversitat. Un esdeveniment que es va suspendre el 17 de març com a conseqüència del mal temps.El programa s’iniciarà a les deu del matí amb la benvinguda als participants i, mitja hora més tard tindrà lloc una plantada d’arbres a càrrec de joves de sisè de primària de l’escola Sant Cristòfor de la localitat baixllobregatina. El dia dels àrids és una iniciativa dels fabricants d’àrids agrupades a la Asociación Nacional de Empresarios Fabricantes de Áridos. Hi ha prevista la participació de la Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i de la directora general de Qualitat Ambiental, Mercè Rius, que estaran acompanyades per l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Restauració

Es dóna la circumstància que a l’actual la pedrera Montau II està sent objecte d’un procés de restauració en virtut de l’acord assolit entre els antics explotadors, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat i el mateix Ajuntament. Aquesta es caracteritza per no incorporar materials externs.

Redacció / Foto: Arxiu