Montau II acollirà el Dia dels arbres, els àrids i la biodiversitat

Alumnes de sisè de Primària de l’escola Sant Cristòfor de Begues seran els encarregats de fer una platada d’arbres a la pedrera.

Aquest dimecres 6 d’abril se celebrarà a la pedrera Montau II de Begues el Dia dels arbres, els àrids i la biodiversitat. Un esdeveniment que es va suspendre el 17 de març com a conseqüència del mal temps.El programa s’iniciarà a les deu del matí amb la benvinguda als participants i, mitja hora més tard tindrà lloc una plantada d’arbres a càrrec de joves de sisè de primària de l’escola Sant Cristòfor de la localitat baixllobregatina. El dia dels àrids és una iniciativa dels fabricants d’àrids agrupades a la Asociación Nacional de Empresarios Fabricantes de Áridos. Hi ha prevista la participació de la Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i de la directora general de Qualitat Ambiental, Mercè Rius, que estaran acompanyades per l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Restauració

Es dóna la circumstància que a l’actual la pedrera Montau II està sent objecte d’un procés de restauració en virtut de l’acord assolit entre els antics explotadors, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat i el mateix Ajuntament. Aquesta es caracteritza per no incorporar materials externs.

Redacció / Foto: Arxiu

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix