Millora la zona de lleure de l’entorn del nucli urbà de Castellví

Imprimeix

L’Ajuntament també ha actuat per prevenir l’accés de vehicles de motor a la zona de bosc.

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha dut a terme aquests dies diferents actuacions de millora a les zones de lleure i bosc de l’entorn del nucli urbà. Concretament, s’han posat dues taules de pícnic i una paperera de fusta al parc situat en l’àmbit de Matamoros i, a més a més, s’ha fet una actuació per prevenir l’accés motoritzat a la zona de bosc. El cost total de les cinc taules, les dues papereres de fusta i dues papereres més dispensadores de bosses, que es posaran en breu, ha estat de 1.306,80 euros.

Instal·len una cadena

L’altra actuació que s’ha dut a terme aquests dies ha estat la instal·lació d’una cadena –protegida- per evitar l’accés motoritzat al bosc des de la plaça del Roure. En aquest espai ja hi ha un senyal que avisa de la prohibició d’accedir a l’àmbit forestal amb vehicles de motor, i que ara s’ha reforçat amb la cadena. Al lateral del camí, en la zona més planera, s’ha deixat un espai de pas per a vianants, cotxets, bicicletes i altres usos no motoritzats.
Aquest camí va ser arranjat, ara fa unes setmanes, amb la construcció de diferents trencaaigües per evitar que la pluja intensa arrossegui aigua i fang als carrers –actuació que es va fer amb la col·laboració de l’associació APECRO- i la posada d’una capa nova de terra per anivellar el camí, que es va compactar posteriorment.

Redacció / Foto: Ajuntament de Castellví de Rosanes