Molins de Rei compta amb un nou espai natural

Imprimeix

L’actuació de l’AMB, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha suposat la recuperació de la Riera de Vallvidrera que ocupa una superfície de 5.000 m2

Els molinencs i molinenques ja tenen un nou espai natural a la seva disposició. L’entorn de la riera de Vallvidrera, al seu pas per la vila, s’ha recuperat totalment gràcies a una actuació de l’AMB en col·laboració amb l’Ajuntament. Un espai que ocupa una superfície de 5.000 m2 i que ha deixat de ser un espai abandonat a un extrem del municipi per a convertir-se en un espai d’interès natural i òptim pel lleure, que compta amb un passeig idoni per fer a peu o amb bicicleta que connecta amb el recentment renovat camí del riu Llobregat.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha convidat a totes les persones de la vila a “descobrir aquest nou espai que hem guanyat i que afegeix valor al municipi i qualitat de vida als veïns de la Granja” i ha assegurat que “aquesta actuació fa de Molins de Rei un lloc més agradables, atractiu i saludable”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, també ha subratllat que “el projecte de la riera de Vallvidrera exemplifica la manera de fer d’aquest govern, que sempre busca inversions ajustades amb el màxim retorn social possible”. Paz també ha destacat que “l’arranjament  d’aquesta zona s’engloba en l’estratègia global de recuperació dels entorns naturals que estem executant de forma esglaonada però ininterrompuda.” 

Per afrontar la naturalització d’aquest espai s’han plantat més d’un miler d’exemplars de gramínies, arbustos i arbres autòctons. També s’han instal·lat diferents elements de mobiliari urbà per facilitar l’ús ciutadà de l’espai.

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei