Sant Boi estalvia més de 13.000 euros de consum energètic

Imprimeix

Els diners estalviats per part de l’Ajuntament durant la Marató de l’Estalgia serviran per ajudar a famílies en situació de pobresa energètica. 

Els ajuntaments de Sant Boi, Sant Cugat, El Prat i Granollers han participat durant tot el mes en la Marató de l'Estalgia, un compromís conjunt per estalviar energia als seus equipaments públics. En el cas de Sant Boi, s’ha estalviat més de 13.000 euros en consum energètic durant el mes de febrer. L'estalvi representa un 25,4% menys de consum en relació al mes de febrer de 2015. Així, el 100% dels diners estalviats es destinaran a les campanyes per auditar energèticament les llars i en especial les que es troben en situació de pobresa energètica per reduir el seu consum i despesa energètica. 

L'objectiu ha estat reduir els consums d'electricitat, gas i aigua de diversos equipaments respecte al consum mitjà registrat els tres darrers anys. Per aconseguir-ho s'han promogut bones pràctiques de consum energètic que han comptat amb la implicació del personal i de les persones i entitats usuàries dels equipaments. 

Redacció / Foto: Arxiu