Sant Joan Despí va estalviar 136.000 euros de llum pública el 2015

L’Ajuntament ha substituït en els darrers mesos 120 llumeneres de fanals i 73 òptiques de semàfors.

Segons l'Oficina Energètica de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, el 2015 es va reduir el consum de llum pública en 136.747 euros respecte a l'any anterior (el 2014 la factura pujava a 1.447.858 euros i, el 2015, va ser de 1.311.111 euros). Aquesta reducció en kWh ha estat de 770.417 kWh menys que representa al voltant de 206 tones de CO2 que s'han deixat d'emetre a l'atmosfera. 

Mesures

Aquesta reducció, una tendència que es consolida després de tres anys de descensos continuats, està directament relacionada amb la millora dels contractes, el reajustament de les potències dels equipaments municipals, la formació del personal municipal i també per la substitució per leds en l'enllumenat públic i el sistema semafòric.

Des de fa uns anys, els carrers i places que es remodelen ja incorporen la tecnologia led, i en paral·lel, l'Ajuntament està substituint les d'altres carrers. El canvi per aquesta tecnologia més eficient representarà un estalvi aproximat de 8.700 euros l'any. També s'estan canviant les òptiques dels semàfors (el 2015 es van substituir 73) amb l'objectiu de completar tota la ciutat en els propers anys.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix