El gastrònom i escriptor italià Carlo Petrini visita el Parc Agrari

Imprimeix

El fundador de l’Slow Food es va interessar especialment per la carxofa Prat i pel pollastre Pota Blava.

Carlo Petrini, fundador del moviment internacional Slow Food va visitar el Parc Agrari del Baix Llobregat per conèixer de prop aquest espai agrícola i la gastronomia que es desenvolupa al voltant dels seus productes, especialment la carxofa Prat i el pollastre Pota BlE astrònom, escriptor i activista italià va oferir a Cornellà de Llobregat una xerrada sobre els conceptes d'Slow Food i productes de Km 0. El projecte Slow Food consisteix a recuperar i catalogar aliments d'excel·lència que es troben en perill de desaparició.

Des de la seva creació el 1996, 1.519 productes de diferents països de tot el món han estat agregats a l’Arca del Gusto Slow Food. La carxofa Prat i el Pota Blava aspiren a formar-ne part.

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat de Llobregat