Sant Just Desvern rep un reconeixement com a Ciutat Sostenible

L’Ajuntament baixllobregatí va rebre ahir a Madrid el premi en la categoria d’estalvi i eficiència energètica.

L’Ajuntament de Sant Just Desvern va sumar un nou reconeixement. Aquest cop va rebre ahir a l’auditori del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de Madrid el Premi Ciutat Sostenible 2015 en la categoria d’estalvi i eficiència energètica, per les seves actuacions del Pla d’Eficiència Energètica Municipal que es va fer entre els anys 2011 i 2015. Un guardó que atorga la Fundació Fòrum Ambiental i que va arribar a la seva tretzena edició. A l'acte de lliurament del premi es va presentar el projecte amb una peça visual que resumeix les actuacions que s'han fet i els principals resultats obtinguts en eficiència energètica.

Tres àmbits de treball

Aquest Pla inclou actuacions en tres àmbits de treball: millores de la gestió energètica municipal, mesures d’estalvi energètic i inversions de millora de l’eficiència energètica d’instal·lacions i un procés d’aprenentatge organitzacional. Pel que fa als resultats, durant els anys 2013 i 2014 s’ha aconseguit una reducció del consum energètic municipal (electricitat i gas natural d’equipaments i enllumenat) d’un 15% respecte l’any 2012, la qual cosa comporta un estalvi d’emissions de gasos d’efecte hivernacle de 420 tones. Les actuacions continuen amb l’objectiu de reduir un 25% el consum energètic al període 2015-2019.   

Redacció / Foto:  Ajuntament de Sant Just Desvern

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix