Corbera de Llobregat ja té el catàleg de camins municipals

El document ha estat lliurat avui pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcaldessa de Corbera de Llobregat, Montserrat Febrero.

El catàleg de camins municipals és un document que analitza els trets fonamentals del conjunt de vies municipals existents en el terme municipal. En el cas de Corbera de Llobregat  s'han inventariat 57 camins que sumen un total de 36,63 km, escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció i representants de l'ajuntament.

A partir d'aquesta informació de base, formada per un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, es va realitzar un treball de camp amb visites al conjunt de camins i recollida de dades descriptives pel seu posterior processament informàtic.

De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum amb les dades identificatives com ara el codi, nom, extrem i topònim i situació, el seu estat de conservació, la longitud, amplada així com la seva tipologia, a més de fotografies i el perfil longitudinal. La llargada dels camins varia des dels 100 metres que fa el camí més curt fins al 2.370 metres el més llarg. Alguns camins es perden entre camps o no se n'ha localitzat la traça, pel que aquests s'han inventariat fins a on ha estat possible reconèixer un camí.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix