×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 627

Corbera de Llobregat ja té el catàleg de camins municipals

Imprimeix

El document ha estat lliurat avui pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, a l'alcaldessa de Corbera de Llobregat, Montserrat Febrero.

El catàleg de camins municipals és un document que analitza els trets fonamentals del conjunt de vies municipals existents en el terme municipal. En el cas de Corbera de Llobregat  s'han inventariat 57 camins que sumen un total de 36,63 km, escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció i representants de l'ajuntament.

A partir d'aquesta informació de base, formada per un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, es va realitzar un treball de camp amb visites al conjunt de camins i recollida de dades descriptives pel seu posterior processament informàtic.

De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum amb les dades identificatives com ara el codi, nom, extrem i topònim i situació, el seu estat de conservació, la longitud, amplada així com la seva tipologia, a més de fotografies i el perfil longitudinal. La llargada dels camins varia des dels 100 metres que fa el camí més curt fins al 2.370 metres el més llarg. Alguns camins es perden entre camps o no se n'ha localitzat la traça, pel que aquests s'han inventariat fins a on ha estat possible reconèixer un camí.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona