Comencen els treballs recuperació de la riera de Vallvidrera

Durant les properes setmanes es faran tasques d’arranjament i naturalització per guanyar un nou espai d’interès natural i que connectarà amb el camí del riu Llobregat.

En un futur pròxim, la riera de Vallvidrera al seu pas per Molins de Rei deixarà de ser un marge inaccessible i abandonat per recuperar el seu valor ambiental i per poder oferir un ús social a la ciutadania. Tot plegat serà gràcies al projecte de millora projectat i finançat pel Servei d’Espais Fluvials de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i coordinat per l’Ajuntament, que permetrà millorar el paisatge i la circulació entre el riu Llobregat i el Parc de Collserola en aquest àmbit que ocupa uns 5.000 m2 del barri de La Granja. El projecte té uns terminis d’execució propers a les 4 setmanes i s’ha finançat amb prop de 60.000 euros procedents dels romanents sobrants d’altres obres que està impulsant l’AMB.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha explicat que “d’aquí ben poc temps els molinencs i molinenques disposaran d’un nou espai naturalitzat molt més amable i atractiu i de gran valor que comunicarà el Llobregat i el Parc de Collserola, les dues nostres grans riqueses ambientals”. D’altra banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha comentat que “aquesta és una actuació més amb l’objectiu de preservar el nostre patrimoni natural i que facilita l’oci i l’esport en entorns de qualitat”.

D’altra banda, la regidora de Medi Ambient, Laura Soto, també ha anunciat que aviat es reprendrà el projecte de millora del camí del riu en sentit Sant Feliu i que també hi haurà notícies relatives a la proposta de creació d’horts urbans. 

 Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix