El futur Parc Fluvial a Martorell es posa en marxa l’octubre

L’Ajuntament i la Diputació de Barcelona desenvoluparan conjuntament la seva execució.

El consistori martorellenc i la Diputació de Barcelona desenvoluparan conjuntament l’execució del futur Parc Fluvial al municipi que creuarà des de la desembocadura del riu Llobregat fins al Molí Fariner. Amb aquest projecte, la Diputació de Barcelona unirà de forma uniforme i seguint la mateixa tipologia la llera del riu Anoia des d’Igualada fins a la costa tenint en compte que la connexió entre Martorell i Castelldefels ja està enllestida. Segons fonts de la Diputació de Barcelona, el proper mes d’octubre és previst que es licitin les obres d’adequació del camí de ronda que unirà els municipis de Jorba i la Pobla de Claramunt al seu pas per la llera del riu Anoia. Aquesta intervenció tindrà un cost de tres milions d’euros finançats entre la Diputació de Barcelona i Fons FEDER.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, explica que “la Diputació de Barcelona té previst desenvolupar un projecte supramunicipal a l’entorn de les lleres dels rius i que encaixa amb el model de parc fluvial que tenim previst executar en aquest mandat”.  Segons l’alcalde “l’actuació començaria d’una banda a Igualada i de l’altra a Martorell per acabar unint-se i fent un camí de ronda seguint la llera del riu Anoia amb zones d’esbarjo per donar resposta a les necessitats que tenen els ciutadans des d’un punt de vista natural, lúdic i turístic.”

 

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix