La Universitat Politècnica de Catalunya es fixa amb El Papiol

Alumnes del màster d’Arquitectura del Paisatge treballen uns projectes acadèmics en espais naturals del municipi baixllobregatí.

Un grup d’alumnes del màster d’Arquitectura del Paisatge de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) estan treballant en una sèrie de projectes acadèmics relacionats amb alguns espais naturals del Papiol i els seus paisatges, els seus sistemes de vegetació i la protecció contra els incendis forestals.

Concretament, el que estan estudiant són els límits del Parc de Collserola en contacte amb la zona urbana del municipi. Divendres passat aquests alumnes van visitar aquests espais, acompanyats del regidor de Medi Ambient, Albert Querol, la tècnica municipal de Medi Ambient, Judit Solana, un dels arquitectes municipals, Arnau González, i un dels jardiners locals, Dani Lacueva, especialista en la flora autòctona.

Els alumnes compten amb la col·laboració dels ajuntaments del Papiol i Molins de Rei i dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. Algunes de les propostes que facin podrien arribar a dur-se a terme.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix