El Parc Agrari engega la campanya d'informació sobre la prevenció d'incendis

El Parc Agrari ha engegat la campanya d'informació a pagesos de Baix Llobregat sobre la crema de restes vegetals i la prevenció d'incendis forestals. De forma consensuada amb la Regió Sud d'Emergències dels Bombers, el Cos d'Agents Rurals i els ajuntaments consorciats, el Parc Agrari ha difós fulls informatius a pagesos i cooperatives agràries de la comarca sobre les mesures que cal emprendre per tal de prevenir focs en l'espai agrari i forestal del Delta i la Vall Baixa.

D'acord amb el que estableix el Decret de prevenció d'incendis, està prohibit encendre qualsevol foc en terrenys forestals i a la franja de cinc-cents metres que els envolta ense autorització. En l'àmbit del Parc, doncs, caldrà demanar autorització per poder fer cremes a la Pineda (Gavà), al Remolar i els Reguerons (Viladecans) i a la Ricarda (el Prat). La petició es pot fer a l'oficina del Cos d'Agents Rurals.

Des del Cos d'Agents Rurals es recomana als pagesos que, alhora de fer foc, tinguin present sempre la direcció de vent perquè no afecti a vies de comunicació, no cremar altres materials que no siguin restes de collites, així com també limitar aquesta activitat a hores de llum diürna, encara que és recomanable evitar la franja compresa entre les 11 del matí i les 8 del vespre, hores de màxim risc d'incendi.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
99

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató