L’Ajuntament de Sant Feliu vol que les empreses siguin més eficients energèticament

Imprimeix

L’objectiu és el de millorar la seva competitivitat mitjançant l’aplicació de mesures d’eficiència i reduir la despesa del sector industrial.

Aquest dimarts 15 de setembre, de 9 a 12.30 h, es durà a terme en el Centre de Serveis El Pla, la "Jornada d'eficiència energètica a la indústria". Una iniciativa dirigida a les empreses santfeliuenques que té com a objectiu millorar la seva competitivitat mitjançant l'aplicació de mesures d'eficiència energètica i alhora afavorir la reducció de la despesa per energia del sector industrial. Es tracta d'un esdeveniment adreçat a les empreses per tal d'orientar-les sobre les diferents opcions que tenen al seu abast per esdevenir més verdes, des d'un punt de vista mediambiental. La jornada està impulsada per l'Ajuntament de Sant Feliu, amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, la Diputació de Barcelona, la Generalitat i el Fons Social Europeu.

El programa de la jornada inclou la intervenció de professionals de diferents empreses que explicaran les seves experiències per ser més eficients energèticament. Alhora, també es donaran a conèixer casos pràctics d'èxit, com és el de l'empresa santfeliuenca Dallant S.A. o el d'Iberital, S.A., entre altres. La jornada també inclou un debat final on s'analitzaran les propostes analitzades durant la sessió. La cloenda anirà a càrrec de l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José. 

Redacció / Foto: Arxiu