La Jugatecambiental del Parc de Torreblanca reprèn la seva activitat

Imprimeix

Les famílies que el visiten els diumenges poden gaudir de tallers i activitats amb l'objectiu de conèixer el parc, conceptes i valors de civisme, sobre el medi natural i patrimonial.

A partir d’aquest setembre es reprèn les activitats per a les famílies al Parc de Torreblanca.  Cada diumenge, les que visiten el parc, situat entre els municipis de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, poden gaudir de tallers i activitats amb l'objectiu de conèixer el parc, d'aprendre conceptes i valors sobre el medi natural i patrimonial així com difondre valors de civisme i respecte de l'entorn.

Les activitats comencen a les 11 h i per exemple aquest mes de setembre (els diumenges 20 i 27) es farà un taller de roses amb materials reciclats i una activitat sobre la salut ambiental i la contaminació acústica.Els serveis que ofereix la ludoteca ambiental també són: servei de préstec de materials per fer la descoberta del parc de manera autònoma; espai de joc de materials naturals com troncs, fulles, branques... i tallers adaptats a totes les edats

La ludoteca també podrà ser un recurs educatiu per a centres escolars o de lleure. La Jugatecambiental coincideix amb el Mercat de Pagès que organitzen els pagesos del Parc Agrari del Baix Llobregat on ofereixen productes, hortalisses i verdures directament de l'horta.

Redacció / Foto: Arxiu