Beguda gratis a canvi d’un got de burilles a la platja de Castelldefels

Imprimeix

El chiringuito Tibu-Ron engega una campanya de sensibilització ambiental.

Amb l'objectiu de sensibilitzar i conscienciar sobre la contaminació que causen a les platges les burilles, Tibu-Ron Group ha engegat en el chiringuito Tibu-Ron una campanya per la qual l'establiment ofereix una cervesa o un refresc gratuït a canvi d'un got ple de cigarrets consumits. D’aquesta manera es pretén eradicar, d'aquesta manera, la percepció errònia que tirar una burilla a la sorra no perjudica l'estat de la platja.

El projecte, denominat ‘Netegem la platja, cuidem el planeta’, s'emmarca en la voluntat de Tibu-Ron Group de contribuir al respecte i a la protecció del medi ambient. Hi ha diversos precedents en aquest capítol. Fins avui, la campanya ha tingut un gran acolliment, protagonitzada sobretot per nens i estrangers, els més actius a l'hora de recollir burilles de cigars i intercanviar-les per una beguda gratuïta.

Sensibilització ambiental i solidaritat

Durant els últims estius, el chiringuito Tibu-Ron ha recollit milers de taps de plàstic que han estat venuts posteriorment a plantes de reciclatge per destinar els fons a la lluita contra el càncer infantil.

La recollida de gots de cigars, de taps solidaris o la creació d'un gran collage amb ampolles de cristall buides formen part del projecte Siguem Solidaris de Tibu-Ron Group. La campanya Siguem Solidaris abasta des de la neteja de la platja a col·laboracions amb ONG per ajudar a combatre diferents causes.

Un portaveu de Tibu-Ron Group ha manifestat que “la nostra responsabilitat va més enllà d'oferir productes i serveis als clients. És fonamental desenvolupar les nostres activitats tenint en compte les necessitats de la societat, del medi ambient i de les persones.”

Redacció / Foto: Tibu-Ron Group