“Pedaladas por la Vega” arriba al Parc Agrari del Baix Llobregat

Imprimeix

Quatre nois estan fent en bicileta el recorregut Granda-Florència per reivindicar la conservació de l’horta mediterrània.

La masia pratenca de Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, rebrà aquest divendres quatre nois –Francisco, Iván, Sergio i Álvaro d’edats entre 18 i 21 anys- que estan fent en bicicleta el recorregut Granada-Florència per reivindicar la conservació de l'horta històrica mediterrània. Dissabte dia 25, a les 10 hores, se'ls farà un petit acte de benvinguda i tindrà lloc un intercanvi d'experiències de diferents col·lectius de defensa de l'espai agrari i de l'ús de la bicicleta. L'acte és obert a tothom.

El projecte, anomenat “Pedaladas por la Vega”, consisteix en fer en bicicleta durant quaranta dies els 3.000 km que separen Granada de Florència. La iniciativa culminarà el novembre a Granada amb la celebració de la trobada Intervegas, amb l'objectiu de crear lligams i col·laboracions entre les diferents hortes històriques de la conca mediterrània, per frenar la seva desaparició i perquè siguin vistes com a espais agraris de gran valor natural, cultural i socioeconòmic.

Redacció / Foto: Pedaladas por la Vega