La riera de Vallvidrera de Molins de Rei ‘es posa guapa’

La inversió ha estat de 50.000 euros hi ha permès crear un nou accés per a vianants i bicicletes fins al riu Llobregat.

Els molinencs ja poden accedir amb seguretat i comoditat al riu Llobregat gràcies a l’actuació municipal feta a l’entorn de la riera de Vallvidrera durant les darreres setmanes. Una inversió de 50.000 euros ha permès crear un nou accés per vianants i bicicletes, ordenar l’aparcament posterior a l’escola de La Sínia i millorar tot l’entorn de la riera.

Està ubicat al barri de La Granja, on s’ha aprofitat per adequar tot el tram final de la riera de Vallvidrera recuperant un entorn natural d’interès i connectant-lo amb la llera del riu Llobregat- Concretament el projecte ha consistit en l’ordenació de l’aparcament posterior a l’escola i el pavelló de La Sínia, que serà el punt destinat a deixar els vehicles de la gent que vulgui accedir al riu. També s’ha creat un nou accés per vianants i bicicletes i s’ha millorat tot el paisatge de l’entorn amb unes dunes i la retirada dels canyissars i la brossa que hi havia a la zona.

Nou arreglament

En un futur pròxim es procedirà a arreglar una part del camí que transcorre per la llera del riu Llobregat. Concretament s’actuarà en el tram que va entre el barri de La Granja i el terme municipal d’El Papiol. El projecte també inclou la senyalització de tot el recorregut i seguint els mateixos criteris que s’han utilitzat en els municipis veïns.

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha assegurat que el projecte “no era molt important des del punt de vista de la inversió però que, en canvi, era llargament reclamat per la gent, que si volia accedir a peu o en bicicleta al Llobregat només podia utilitzar el pas perillós de Jacint Verdaguer o els accessos de la banda sud, al barri del Canal, molt més allunyats del centre de la població”. Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha destacat que “aquesta actuació té moltes virtuts, perquè amplia les possibilitats de lleure dels ciutadans oferint un accés al riu amb les màximes condicions de seguretat i, al mateix temps, recupera alguns espais naturals importants per la vila.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix