El consum municipal d’electricitat a Vallirana és 100% renovable

És un dels ajuntaments adherits a l’acord marc de subministrament elèctric de l’ACM i CCDL.

El consum d’electricitat de les dependències i en l’enllumenat públic a Vallirana és des del passat abril el cent per cent renovable. Vallirana és un dels municipis adherit a l’acord marc de subministrament elèctric de la Central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i del Consorci Català per al Desenvolupament Local (CCDL). Aquest fet ajudarà al consistori municipal baixllobregatí a complir també amb els objectius 20/20/20 en terme d’emissions de GEH (Gasos d’Efecte Hivernacle) de l’Estratègia Europa 20/20.

Les mesures adoptades han permès la fixació de nous preus d’energia amb una disminució sobre el preu des del gener d’enguany de l’1’6% sobre el preu del 2014, si bé Vallirana ho aplica des de l’abril. El consum anual d’energia a l’enllumenat públic i els edificis municipals de Vallirana és de 1.278 MWh/any.

Redacció / Foto: Ajuntament de Vallirana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
105

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix