La Mostra de Bio-emprenedors de Pallejà arriba a la tercera edició

Entre les novetats hi haurà tallers de jocs didàctics i una sessió de maridatge de formatges amb vins i caves ecològics.

Pallejà acollirà, un any més i ja són tres, la Mostra de Bio-emprenedors. Es tracta d’una iniciativa que vol sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de fer un món més sostenible. Amb només dues edicions, la mostra s’ha convertit en un punt de trobada per a totes aquelles persones que es dediquen de manera professional a treballar els valors de respecte per l’ésser humà i per l’entorn.

La jornada es desenvoluparà al Centre Cívic de Fontpineda de 10 a 20 h i comptarà amb tallers, teràpies alternatives i parades de productes ecològics, consum responsable i artesania. Entre les novetats d’aquesta edició hi haurà dos tallers de jocs didàctics, un al matí i un altre a la tarda, i una sessió de maridatge de formatges amb vins i caves ecològics. Els visitants també podran participar de forma gratuïta en tallers de psicodansa integrativa, comunicació conscient, feminitat i lideratge, ioga, biodansa i sessions de teràpies alternatives com el shiatsu i el reiki.

La iniciativa vol recaptar diners i medicaments que ajudin a pal·liar els efectes  del terratrèmol del passat mes d’abril al Nepal.

PROGRAMA D’ACTIVITATS:

10.30 h Psicodansa integrativa.

11.30 h Viatge al nostre interior a través dels sentits.

12.30 h Cos i acció. Quatre trucs per a reequilibrar el cos.

13.30 h Comunicació conscient. És possible viure sense jutjar?

15 h Feminitat, lideratge i comunicació.

16.30 h Ashtanga Vinyasa. Ioga.

18 h Biodansa.

TALLERS A L’EXTERIOR:

Fes de terrisser.

Dissenya i pinta el teu mocador.

11 h i 17 h Aprenem jugant! Gaudeix i aprèn al taller de jocs didàctics.

11.30 h Maridatge de formatges amb vi i cava ecològic.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix