Cervelló participa en el projecte Natur@ula

El parc de la Timba acull un nou mòdul de fusta amb l’objectiu que Cervelló sigui seu d’una nova Natur@ula. El projecte Natur@ula, vol impulsar el parc com una extensió de les escoles del nostre poble, una aula educativa a l’aire lliure per facilitar l'aprenentatge. Per això, amb la coordinació entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, es facilitarà l’ús d’aquesta instal·lació a tots els centres educatius de Cervelló. La Natur@ula disposa d'un recull de material disponible i accessible lliurement pels centres per desenvolupar activitats autoguiades de coneixement del medi o altres pràctiques curriculars. Alguns dels recursos disponibles són virtuals i descarregables. També disposen de lavabos i de taules de fusta per facilitar l'estada al parc. Un altre objectiu del projecte és anar dotant de més recursos de suport a partir de les necessitats que sorgeixin en cada parc, amb la participació dels centres educatius.

Redacció / Foto: Aj. Cervelló

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

S’ha configurat un programa d’actes molt complet, divers i ampli, perquè totes les persones trobin propostes del seu grat i que gaudeixin de la vida vicentina amb família i amistats

Torna la Festa Major d’Estiu de Sant Vicenç dels Horts

Del 22 al 26 de juliol el veïnat podrà gaudir d’una àmplia programació, treballada colze a colze entre entitats i Ajuntament, amb propostes per a…
330

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2015 Mediabaix. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix