ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Resultats de la jornada dominical

Castelldefels i Martorell continuen en zona perillosa de la classificació. Els mariners es van imposar contra pronòstic a Can Vinader davant del Quart Piscines Sant Feliu per un ajustat 85 a 83 (11-21, 21-19, 19-17, 26-20 i 8-6) després de guanyar a la pròrroga en un enfrontament molt intens. Mentrestant, el Martorell no va poder amb L'Hospitalet a la seva pista (45-60) en un partit on l'atac local va fallar, sobretot, en el segon i tercer quart. Els parcials van ser 20-15, 4-17, 7-8 i 14-20.

Per últim, el Santfeliuenc va aconseguir la quarta victòria consecutiva a la pista del Sabadell Sant Nicolau després de guanyar per 69 a 73 amb els parcials 16-15, 15-6, 14-11 i 18-31. Els baixllobregatins van fer uns espectaculars darrers deu minuts on van superar als vallesans.