ESPORTS (FUTBOL, TERCERA DIVISIÓ): Resultats de la jornada matinal

Imprimeix

Tres dels quatre representants comarcals a la categoria han jugat aquest matí. El Prat recupera la quarta posició de la classificació després de guanyar al Municipal Sagnier al Martinenc(4-2). Va ser un partit molt especial per Agustí Vacas, entrenador del conjunt barceloní, que es va enfrontar davant del seu ex equip. No va ser un enfrontament fàcil pels de Manolo Márquez, però van saber decidir en els darrers minuts de la segona meitat. Els gols van ser: 0-1 (10´): Velillas. 1-1 (40´): Pedro Bilbao. 1-2 (49´): Serrano. 2-2 (61´): Sascha. 3-2 (85´): Cazorla (pti.). 4-2 (95´): Charly Ruiz.

D’altra banda, el Castelldefels va aconseguir puntuar en el seu desplaçament al camp del Masnou (0-0). Un punt insuficient, ja que continua en zona de descens a Primera Catalana.

El Santfeliuenc continua amb la seva mala dinàmica. Els d’Andrés González van perdre a Can Rosés davant d’un Rubí (2-1) que va fer bons els gols de Fontanils i Àlex Hernández, aquest darrer de penal. Èdgar va posar l’emoció i fins i tot van tenir opcions d’empatar.