ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Tercera victòria consecutiva del Santfeliuenc, i nova derrota del Cornellà

Diumenge de contrastos per als representants comarcals. El Santfeliuenc va sumar la tercera victòria consecutiva que l’allunya de posicions de descens. Els de la capital es van imposar a la seva pista al Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida per 68 a 63 amb parcials 11-10, 22-18, 14-17 i 21-18. Albert Farfan, amb 18 punts, va ser màxim anotador local.

L’altra cara de la moneda va ser el CB Cornellà, que va sumar la sisena derrota consecutiva a la pista del Quart Piscines sant Feliu (66-65) en un partit molt igualat fins al darrer segon. Els de Jordi Martí van jugar a un bon nivell però no va ser suficient. Els parcials van ser 20-18, 12-23, 12-16 i 22-8. Precisament en els darrers deu minuts van llançar tot el treball que havien fet fins al final.