ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Una alegria i dues decepcions a la jornada de diumenge

Sisena victòria del Martorell. Els del Baix Llobregat Nord es van imposar de quatre punts (74-70) davant del Pardinyes-Lleida en un enfrontament on els locals va ser superiors en els tres primers quarts. La reacció visitant en els darrers deu minuts no va ser suficient. Els parcials van ser 19-14, 18-13, 21-15 i 16-28. L'exjugador del CB Cornellà, Luis Molina, va ser el màxim anotador dels martorellencs amb 20 punts.

D'altra banda, el CB Castelldefels és el cuer del grup. Els grocs no van poder superar a Can Vinader al Sabadell Sant Nicolau (55-67). Un segons quart molt dolent dels locals va decidir el partit. Els parcials van ser 10-10, 9-20, 17-18 i 19-19.

I el Santfeliuenc va caure a la pista gironina de l'Isports Salt per 68 a 61, amb els parcials 12-18, 15-14, 23-11 i 18-18. L'aportació de Xavier Guirao (15 punts) va ser la referència en atac.

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix