ESPORTS (FUTBOL): L’AE Prat se situa en zona de playoff d’ascens provisionalment

Els potablava ocupen provisionalment la quarta posició de la classificació després de guanyar per un clar 3 a 0 al Gavà en un derbi comarcal que no va tenir gaire història. L’expulsió del blaugrana Stephane, als 13 minuts, va permetre a l’AE Prat aprofitar la seva superioritat i condicionar el partit. Cinc minuts després, Nacho del Moral feia l’1 a 0 després d’una gran jugada de Pedro Bilbao. Resultat amb el qual s’arribaria al final de la primera part. A la represa, Charly Ruiz (65’) va ampliar la diferència pels pratencs al rematar de cap al segon pal una pilota centrada per Ricarte des de l’esquerra. I Cazorla sentenciava definitivament el partit (75’) amb el tercer gol. Cal destacar l’estrena de Guille Sarmiento amb el primer equip pratenc.