ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Victòria del Santfeliuenc, derrota del Martorell

Sisena victòria del Santfeliuenc a la Lliga que l'allunya de la zona perillosa de la classificació. Els de la capital es van imposar davant del conjunt aragonès de El Olivar per 84 a 70 en un partit que va quedar sentenciat en el tercer quart. La reacció visitant al final no va ser suficient.  Els parcials van ser 18-15, 23-18, 31-15 i 12-22. Xavier Guirao, amb 29 punts, va ser el jugador local més destacat. L'altra cara de la moneda de la jornada de diumenge va ser el Martorell que no va poder superar al JAC Sants en el seu desplaçament a la pista barcelonina (80-61). Després d'una primera part igualada, els martorellencs es van enfonsar a la represa en un tercer quart per oblidar. Els parcials van ser 20-19, 18-15, 27-9 i 15-18.