ESPORTS (BÀSQUET, LLIGA EBA): Derrotes a domicili del CB Cornellà i CB Castelldefels

Doble derrota dels dos representants comarcals a la jornada d’ahir dissabte. El CB Cornellà no va tenir cap opció davant del Sabadell Sant Nicolau (93-68) en un partit que es va decidir en el tercer quart. Els parcials van ser 26-11, 23-26, 24-9 i 20-22. Eduard Coll va ser el màxim anotador cornellanenc amb 14 punts. D’altra banda, el CB Castelldefels va estar a punt de donar la sorpresa a la pista del Flor de Vimbodi Pardinyes-Lleida. El conjunt groc va perdre però, per 71 a 68 i acumula ja cinc jornades consecutives sense conèixer la victòria. L’enfrontament va estar molt igualat fins als darrers deu minuts amb parcials 14-21, 22-15, 23-28 i 12 a 4. Martí Gamarra, amb 15 punts, va ser el màxim anotador castelldefelenc.