ESPORTS (CICLISME): Èxit del 2n Open BTT i Kids Cup a Sant Vicenç dels Horts

Més de 300 participants distribuïts en diferents categories van prendre part a la primera prova puntuable per l’Open Barcelona de BTT i la primera Kids Cup Barcelona, competicions de la Federació Catalana de Ciclisme, organitzada per la Penya Ciclista Bons Amics. A la Kids-Cup, una competició adreçada a les categories principiants, aleví i infantil, els joves ciclistes van enfrontar-se a un circuit de 2,6 km amb sortida des de l’Avinguda Mas Picó i amb 4, 3 o 2 voltes en funció de la categoria. L’Open Provincial BTT-BCN, que disputen les categories cadet, +èlit, sots 23 i màster 30, 40 i 50, va transcórrer per un paratge verd amb el 80% de corriols i trialeres per un circuit de 6 quilòmetres i 338 metres positius per volta.