CULTURA: La Festa Major d'Hivern de Castelldefels comença divendres i ve acompanyada de la III Fira Medieval "Castrum Fidelis"

A partir de demà divendres 5 de desembre i fins al pròxim dilluns, la ciutat s'omplirà d'activitats esportives, espectacles de cultura tradicional, d'animació infantil, d'escenes de la vida medieval, de justes de cavallers i una infinitat d'espectacles en diferents escenaris de la ciutat. Com cada any, gran pes del programa de festes recaurà sobre les espatlles de l'Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC) que serà l'encarregada de posar de manifest al carrer l'expressió cultural tradicional catalana. L'esport també serà protagonista amb una nova edició de la Pujada al Castell. D’altra banda, després de l'èxit espectacular de les dues passades edicions tornarà a Castelldefels la Fira Medieval Castrum Fidelis; fira que porta el nom originari de la nostra ciutat. La gran novetat d'aquest any és el torneig de cavalls (Justa de Cavallers) que se celebrarà al parc de la Muntanyeta el diumenge 7 de desembre en dues sessions (12.30 i 16.30 hores).

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix