ELECCIONS EUROPEES: Agenda del 22/05/2014 dels partits polítics al Baix Llobregat

ICV

La portaveu del grup parlamentari d’ICV-EUiA, Dolors Camats, visitarà el Centre d’Educació Permanent l’Olivera amb els regidors i regidores d’ICV-EUiA a Sant Boi de Llobregat (12.00 h). D’altra banda, el partit ecosocialista organitzarà un acte a la Plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat amb la presència de Dolors Camats, Jordi San Jose, alcalde de la ciutat, i David Companyon, diputat al Parlament de Catalunya.

C’s

Carpa informativa davant del Parc Nou del Prat de Llobregat (de 10 a 14 hores). També hi haurà a Vallirana (C/ Major, de 18 a 22 h), Esplugues de Llobregat (C/ Ángel Guimerà, de 16 a 20 h) i Gavà (Plaça de la Pagesia, de 17 a 20 h).

 

PSC

 

El candidat per les europees, Eduard Rivas, visitarà l’UPC Castelldefels on tindrà una trobada i dinar amb joves per parlar sobre polítiques d’ocupació (13 h). També visitarà Sant Climent de Llobregat (Plaça de la Vila, 19 h)

 

CIU

 

El Baix Llobregat, Martorell en concret, acull un dels darrers mítings de la campanya electoral per a les eleccions al Parlament Europeu. L’acte (20 h) tindrà lloc al Centre Cultural on el president de la Diputació de Barcelona i alcalde de la ciutat, Salvador Esteve, donarà la benvinguda. Esteve estarà acompanyat de Josep Maria Llop, Attís Jimeno i Marcel Sayol, números 9, 24 i tercer suplent, respectivament. Posteriorment, Ramon Espadaler, president del Consell Nacional d’UDC, es dirigirà als assistents, seguit de Francesc Gambús, número 2 de la candidatura nacionalista. L’acte el clourà el president de CiU i de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix