ELECCIONS EUROPEES: Agenda del 21/05/2014 dels partits polítics al Baix Llobregat

Imprimeix

ICV

 

El cap de llista d’ICV-EUiA, Ernest Urtasun, i la número 2 de la llista, Núria Lozano, participaran al dinar a Cornellà de Llobregat amb companys i companyes del món del treball del Baix Llobregat (14 h). A més, hi haurà carpes informatives a Castelldefels, Vallirana, El Prat de Llobregat, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Corbera.

 

C’s

 

Carpes informatives a Sant Joan Despí (barri Centre i Les Planes).

 

PSC

Eduard Rivas, candidat comarcal a les europees, visitarà Castellví de Rosanes on esmorzarà amb veïns/es i amb l’Alcalde Lluís Tomàs (10 h). D’altra banda, la també candidata Esther Niubó parlarà de “Polítiques d’igualtat a Europa” als Jardins del Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat on també assistiran alcaldesses i candidates municipals del PSC (10 h). Niubó i el candidat PSC a municipals 2015, Juan Pedro Pérez, visitaran el Casal d’avis Jardins de la Pau del Prat de Llobregat (12 h).

CIU

La diputada, Meritxell Borràs, farà un acte a la sala de Conferències de les Escoles Velles de Sant Andreu de la Barca (19.30 h). D’altra banda, Marc Guerrero, vicepresident del partit liberal europeu, té previst fer una xerrada a Cal Siscu de Cervelló (20 h).